Президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист,

...
Президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист,
Коментари Харесай

Зеленски: Мир с Русия може да бъде постигнат само с победа на бойното поле в Украйна

Президентът на Украйна Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога съобщи, че единственото изискване, при което е допустимо да бъде реализиран мир с Русия, е победа на бойното поле в страната, съобщи организация УНИАН, като се базира на негово изказване по време на визитата му в село Ягодно в Черниговска област.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10080
" По какъв метод може да бъде реализиран мир с Русия? Само с победа на бойното поле в нашата страна, с цел да спрем Руската федерация ", сподели Зеленски.

Според него в противоположен случай след Украйна Русия ще отиде в Европа.

" Можете към този момент да видите резултата от това, което окупаторите вършат с градовете в нашата страна ", сподели украинският президент.

Зеленски акцентира, че с цел да реализира тази цел, на Украйна е нужно всичко, което нейните сътрудници имат и могат да дават под формата на помощ от оръжие и муниции. Той изрече признателност на всички сътрудници за към този момент оказаната поддръжка, която ще помогне за избавяне живота на украинците.

Президентът Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога отдаде респект към смелостта на близо 400-те поданици на село Ягодно в Черниговска област в Северна Украйна, държани там в учебно мазе при съветската окупация в продължение на 27 дни, преди да бъдат освободени, съобщи Ройтерс.

Украинският водач посети Ягодно, където произнесе вълнуваща тирада, припомняйки по какъв начин жителите на селото са прекарали близо месец в подземие с повърхност, по-малка от 200 квадратни метра в самото начало на съветската инвазия през февруари 2022 година

Зеленски сподели, че 11 души тогава са починали.

" Тези хора някак си са живели и очаквали Украйна в тъмното ", сподели украинският водач, който изглеждаше разчувствуван, отбелязвайки тази годишнина.

Зеленски беше съпроводен при визитата си в Ягодно от немския вицеканцлер Роберт Хабек и генералния секретар на Съвета на Европа Мария Пейчинович-Бурич.

През последните две седмици Зеленски посети няколко пъти разнообразни места на фронтовата линия в Украйна, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР